DE OPTREDENS

 

      

  • Mijn optredens zijn bedoeld als ondersteuning voor de sfeer van een evenement. Bruiloften, recepties, open dagen, exposities, jubilea, verjaardagen etc. De optredens zijn niet versterkt op accordeon en worden solo door mij verzorgd. Andere mogelijkheden of instrumenten zijn bespreekbaar. Een podium, applaus of een aandachtig luisterend publiek verwacht ik niet. U kunt tijdens het optreden gewoon doorgaan met waar u mee bezig bent. 


        Repertoire/invulling

  • Het repertoire is uitgebreid en divers. Oude jazz, Beatles, musette, tango, volksmuziek. Gezongen of niet gezongen zoals dat in de situatie het beste lijkt. Afhankelijk van sfeer, verwachting en de grootte van de ruimte pas ik de keuze van de muziek en de manier van spelen aan. 


         Meezing-repertoire

  • Vrijblijvend en op verzoek kan worden gekozen voor een uitgebreid meezing-programma (max 45 minuten) van bekende meezingers. B.v. Scarborough Fair, Irene Goodnight, Ketelbinkie, House of the Rising Sun. Omdat anno 2019 meestal niemand nog de teksten van meezingers kent worden die op papier uitgedeeld aan het publiek. Uw muzikant is hier entertainer en heeft de muzikale leiding.


         Kosten/afspraken

  • De gemaakte afspraken over het optreden en de vergoeding worden schriftelijk vastgelegd.
  • De vergoeding is € 130,-- per uur (minimaal 2 uur) per muzikant (Incl. BTW. Ex eventuele reiskosten en reistijdvergoeding. )

      
    muziek: Good News Duo