MUZIKALE OMLIJSTING

Er wordt veel gevraagd naar sfeerverhogende muziek voor bruiloften, recepties, open dagen, exposities, verjaardagen. Bij deze optredens hoeft er geen aandachtig publiek te zijn. De muziek zelf is sfeermaker. Het repertoire is breed en gevarieerd. Te denken valt aan jazz, volksmuziek, Beatles, tango. Sommige nummers kunnen worden gezongen maar dat is  niet noodzakelijk en soms afhankelijk van de situatie niet gewenst. Uiteraard kan rekening worden gehouden met de wensen van de gastheer/vrouw. Maar nog belangrijker is dat bij de manier van spelen rekening wordt gehouden b.v. met de grootte van de ruimte, de hoeveelheid aanwezigen en de sfeer. Belangrijker dan wt wordt gespeeld is he het wordt gespeeld. 

Met de jarenlange ervaring zorgt dit er voor dat u feest een succes wordt. Bij voorkeur wordt onversterkt gespeeld. De muzikant is verplaatsbaar, komt alleen en voor minimaal 2 uur.

 

MEEZINGPROPGRAMMA

Ook is er de mogelijkheid de aanwezige feestgangers te vermaken met bekende meezingers. Veel mensen willen graag zingen maar kennen helaas geen teksten. Daarom worden die op papier uitgedeeld.  Engels en Nederlands.

Kleine caf, Scarborough Fair, Ketelbinkie, When Im 64 etc. duur: maximaal 45 minuten.

 

PODIUM OPTREDENS

Bij deze optredens hoort een luisterend publiek.Ze worden verzorgd met 1 of 2 trekharmonicas of met 1 trekharmonica en 1 gitaar. Sommige liederen worden gezongen. Een groot gedeelte van het repertoire bestaat uit eigenzinnig ingevulde muziek van diverse komaf.

Het optreden is 2 x 30 minuten met een pauze. 

 

 

KOSTEN

Afspraken over de vergoeding worden in overleg gemaakt. Voor de muzikale omlijsting en het meezingprogramma geldt als indicatie: 120,-- per uur (inclusief BTW) per muzikant exclusief reistijdvergoeding en reiskosten. Voor een podium-optreden zijn i.v.m. de grotere (technische) voorbereiding andere prijzen. Opgave op aanvraag en na overleg. 

 

info@slingsmusic.nl

 

 

 

YourCompany.Com 2003 Privacy Policy Terms Of Use